maanantai 22. marraskuuta 2010

Vuosi päivitys

Oho, onpas päässyt vuosi vierähtämään eikä blogiin ole tullut yhtään päivitystä.

Keväällä olin hopeakorukursilla ja siellä tuli väänneltyä monenlaisia lenkkejä. Huomaan, että en ole kuvannut koruja, joten niistä kuvat myöhemmin. Nyt on taasen ollut aikaa ja joulun odotus on aktivoinut. Helmien osalta innostuin kokeilemaan toisenlaisia tekniikoita. Tässä ihan perustekniikoilla pari korua.

Yksinkertaiseen vahanyörikoruun löytyi kaunis kiviriipus.


Toinen yksinkertainen mokkanauhaan tehty koru sai innoituksen mainoksessa nähdystä korusta.

Koruja ei tällä kertaa enempää ole kuvattuna, mutta kuvasinpa joulukortit. Innostuin valtavasti distress inkeistä ja leimasimista. Ensimmäinen kortti on hyvin yksinkertainen ja siinä lähinnä kokeilin distress inkkien häivytys tekniikkaa. Koska kortti on hyvin yksinkertainen, ei kamerakaan suostunut tarkentamaan siihen. ;)

Seuraavaksi piti leikkiä erilaisilla papereilla ja muodoilla. Niistä syntyivät ruskeat kortit. Näissäkin on kansisivu sekä keskiympyrä käsitelty distress inkeillä. Nallen taustalla oleva tekstipaperin reunat on myös "vanhennettu" distress inkillä. Korttien ja keskiympyrän reunat on vielä rikottu kuluneen näköisiksi.



Lumen siniset, viileät joulukortit ovat paranneltu versio ensimmäisestä. Vasemmassa kortissa on käytetty valmiita koristekuvioita, mutta oikeassa kortissa on keskellä hopealangalla käsin kirjottu lumihiutale. Hopealanka lumihiutaleesta ei tullut niin kiva kuin kuvittelin, joten noita kortteja syntyi vain kaksi.


Sinisten korttien sisuskin sai koristuksensa.

        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti