maanantai 22. marraskuuta 2010

Löytyihän se syy

Olen ihmetellyt, että mikä korujen tekemisessä oikein kiinnostaa. En ole koskaan ollut kova koruilla koristautuja. Tyypillinen jousimies siis ainakin tämän mukaan:

Jousimies & jalokivet

Horoskooppimerkki Jousimiehen koru Jousimiehen koruvalimoima on melkoisen suppea, häntä kiinnostavat muut asiat koristautumisen sijaan. Vaatekaapista saattaa löytyä yksi tai kaksi hippiaikaa muistuttavaa hamppukorua turkoosinsinisellä, ehkä tiettyä planeettaa tai voimaeläintä kuvaavalla tinariipuksella. Yksi metallinen yin/yang merkki mustassa, lyhyessä nahkanauhassa toimii hyvin kuluneiden farkkujen kanssa ja sporttinen kello tai sykemittari käyvät Jousimiehen mielestä myös koristautumisesta. Ulkomaanmatkoilta Jousimiehen mukaan on ehkä tarttunut eksoottinen koru, esimerkiksi mytologiset korut Egyptistä saattavat kiinnostaa kirkkaiden perusvärien ja kekseliäiden muotojensa ansiosta.

Löytyi tuollainen koruskooppi http://www.energiakeskus.com/energiasivut/horoskoopit/koruskooppi.php. Kyllä tuosta ihan itsensä tunnistaa. Mutta toisaalta korujen käyttöä on myös rajoittanut se, että ei aina löydy mielestä ja sopivaa korua asuun. Kun tekee itse niin voi tehdä kuhunkin asuun mieleisen ja sopivan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti