keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Flunssassa väännettyä

Flunssa vaan jatkuu ja jatkuu. Huomenna pitäisi taas pinnistää töihin. Nyt kyllä on jo niin kyllästynyt sairastamiseen, että ehkä vain päätän olla terve.

Tämä uusi harrastus laittaa opettelemaan muutakin uutta. Seuraavassa kuvassa on testailtu kuvan käsittely taitoja (taitoja, joo).


Antiikki kaulakoru sai rannekorun seurakseen.
Kaulakorussa, jonka aiemmin jo poustasin, ja rannekorussa on käytetty hopealankaa, helmiäislasihelmiä ja Aasialaisia kristallibiconeja.

Seuraava projekti on jälleen kirjasta Bead on wire, hieman mukailtuna tietysti.

Kaulakorussa on hopeinen ketju, Aasialaisia kristallibiconeja ja vaaleanpunaisia lasihelmikuutioita. Pitäisi vielä keksi mihin asuun tämä parhaiten sopii. :)

Seuraava tekele onkin sitten jo tekele. Inspiraatio lähti jälleen ostamistani kirjoista, mutta toteutus ontui. Lopputulos ei miellyttänyt sittenkään silmää. Ajattelin tuon kuitenkin julkaista, jotta voin sitten myöhemminkin nolostella. Kaulakoru menee purkuun. Kirkkaista siemenhelmistä koottu helminauha osoittautui kuitenkin ihastuttavan kevyeksi, joten siitä tulee yksinään helminauha.



Helminauhassa on myös hopealangasta väännetty koukku. Opettelin tuota koukkua vääntämään hopealla päällystetystä kuparilangasta.
 
Ei tarvitse olla kovinkaan tarkkasilmäinen kun huomaa kuparin pilkottavan. No tämähän oli harjoituskappale. Muotoon olin kyllä melko tyytyväinen. Työkalujen käyttö vielä vaatii hienosäätöä.

Olen huomannut, että moni helmeilijä myy tuotteitaan. Taitaa vielä olla pitkä matka, että itse pääsen sille tasolle. Mutta ehkäpä joku päivä näistä käsistä syntyy sellaista mikä muillekin kelpaa. Reenaa, reenaa niin mahrut porukkaan. Tamperelainen sanonta. :)
Vielä kuitenkin on monta juttua mitä haluaa kokeilla ja omat laatikot eivät vielä pullistele koruista.



3 kommenttia:

  1. Tykkään tosta rannekorusta, siinä on jotain herkän suloista. Oletko ajatellut ilmoittaa blogiasi blogilista.fi palveluun?? Olisi helpompi seurata päivityksiä ja sitä kautta voisi löytyä lukijoitakin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) No en ole vielä tutustunut tuollaiseen blogilista.fi. Kiitos vinkistä, pitää tutkailla.

    VastaaPoista
  3. kauniita koruja sinulla. varsinkin tuo keskimmäinen kaulakoru on lumoava <3

    VastaaPoista